POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
6v

Ronaldinho om Messi: ”Kan inte säga att han är den bästa någonsin”

Foto: Bildbyrån

Ronaldinho har ofta hyllat Lionel Messi.
Men legendaren vill inte slå fast att argentinaren är störst av alla.
- Jag kan inte säga att Messi är den bästa någonsin, säger Ronaldinho enligt AS.

Ronaldinho lämnade Paris Saint-Germain sommaren 2003, då hade han året innan vunnit VM-guld med Brasilien tillsammans med stjärnor som Ronaldo och Rivaldo.

Tiden i Barcelona blev som bekant mycket framgångsrik där Ronaldinho bland annat vann Champions League 2005/2006 och två spanska ligatitlar. På det individuella planet fick han motta Ballon D’oR 2005 och Fifa world player of the year 2004 och 2005.

Under denna tid fick han också se en ung talangfull argentinare ta steget från akademin upp till a-laget. Nyligen vann Lionel Messi Ballon D’oR för sjätte gången, flest av alla, men Ronaldinho som flera gånger hyllat Messi vill inte slå fast att hans tidigare lagkamrat är tidernas bästa fotbollsspelare.

- Jag är glad för Messis skull för att han är en vän. Jag gillar inte jämförelser eftersom det är svårt att identifiera vem som är bäst i historien. Det finns Diego Maradona, Pele, Ronaldo. Jag kan inte säga att Messi är den bästa någonsin men han är den bästa i sin tid, säger Ronaldinho enligt AS.

Den i dag 39 år gamla Ronaldinho lämnade Barcelona i juli 2008 för spel i Milan. Därefter blev det flytt till Flamengo, Atletico Mineiro, mexikanska Queretaro FC och Fluminese innan han avslutade karriären 2015.

Publicerad 2019-12-14 kl 08:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå