Ronaldo inledde målskyttet när Real segrade

La Liga

Levante kämpade väl men Real Madrid segerade till slut på bortaplan med 3-1.

De svaga insatserna på bortaplan spökar för Zinedine Zidanes mannar. Inledningvis såg trenden ut att fortsätta även mot Levante. Real hade det kämpigt, och kom inte till speciellt många lägen.

Men så plötsligt revs Lucas Vazquez ner i straffområdet. Cristiano Ronaldo stegade fram och satte straffen till 1-0 för bortalaget. Bara minuterna därefter utökade Borja Mayoral ledningen.

Hemmalaget skulle dock svara blixtsnabbt - minuten efter att Real Madrid satte 2-0, reducerade Deyverson till 1-2 efter en framspelning från Giuseppe Rossi.

Levante gjorde en bra match och kämpade för en kvittering. Istället skulle Real Madrid utöka sin ledning. Isco kom in från bänken och stängde matchen till 3-1, ett resultat som också stod sig.