Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo: "Må bästa lag vinna - och det är vi"

Cristiano Ronaldo är segerviss inför El Clasico.
- Må bästa lag vinna – och det är vi, säger Real Madrid-stjärnan.

På ett spanskt PR-event svarade portugisen på journalisternas frågar om hans och klubbens chanser i måndagens möte med ärkerivalen Barcelona.

- De är väldigt starka, särskilt på hemmaplan. Vi vet vilken nivå de håller och just därför blir det en vacker match. Må bästa lag vinna – och det laget är Real Madrid, säger Ronaldo.

Han ombads även att jämföra respektive klubbs särskilda spelstilar och bedöma rent objektivt vilka som har vassast spelare.

- Båda lagen är riktigt skickliga, väldigt jämna. När det gäller stil använder Barca mer ”tiqui-taca” medan vårt mål är att ta oss över så stora ytor på kortast möjliga tid, säger Ronaldo diplomatiskt.

Till sist kunde han inte låta bli att berätta om sitt samarbete med managern José Mourinho som fått utstå mycket kritik i dagarna för det påstådda kortfusket i Champions League-matchen mot Ajax.

- Han är en ambtitiös person, och det är jag också. Kanske har vi mycket gemensamt för att vi är landsmän. Hur som helst är jag stolt över att jobba med en så framgångsrik tränare, någon som vunnit allt på den här nivån.

Publicerad 2010-11-25 kl 21:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons