Ronaldo med dubbla mål när Real vann säkert

La Liga

Real Madrid genrepade inför PSG-returen med att slå Getafe med 3-1.
Cristiano Ronaldo stod för dubbla mål i segern.

På tisdag väntar Champions League-returen mot PSG. Trots det valde Zinedine Zidane att starta med en stark Real Madrid-elva i hemmamötet med Getafe. "Marängerna" skulle ta en säker seger på Santiago Bernabeu.

Hemmalaget tog ledningen i matchen när Isco hittade in till Gareth Bale som kunde trycka in 1-0 i den 24:e minuten. Precis före halvtidsvilan utökade hemmalaget efter ett säkert avslut med vänstern från Cristiano Ronaldo. Målet var portugisens 300:e i La Liga. Han blev den blott andra spelaren, efter Leo Messi, att nå den milstolpen.

Direkt i andra halvlek fick Getafe Loic Remy utvisad efter att fransmannen slagit med armen mot halsen på Nacho.

Real utökade till 3-1 när Cristiano Ronaldo nickade in bollen i den 78:e minuten med sitt andra mål för kvällen.

Hemmalaget vann med 3-1 och inför söndagens seriefinal mellan Barcelona och Atlético Madrid är man tolv poäng bakom serieledaren Barça.

Lagens startelvor:

Real: Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Theo - Casemiro, Llorente, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo.

Getafe: Martinez - Gonzalez, Suarez, Dakonam, Antunes - Fajr, Portillo, Arambarri, Mora - Rodríguez, Remy.