Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo skänker halv miljon för att rädda ung pojke

Tio månader gamle Erik Ortiz Cruz lider av kortikal dysplasi. Räddningen är tio operationer som kostar cirka 53 000 kronor styck. Nu har Cristiano Ronaldo plockat upp notan - och dessutom skänkt lite extra.

I går kom nyheten att Cristiano Ronaldo var den mest förmögne fotbollsspelare i världen, något pojken Erik Ortiz Cruz kan vara väldigt tacksam för.
Pojken lider av en hjärnskada som orsakar upprepade epileptiska anfall dagligen och han kräver en rad operationer av hjärnan för att bli frisk, rapporterar AS.

Den spanska tidningen skriver att pojkens mamma hört av sig och bett om en matchtröja och ett par skor som hon kunnat sälja i sin insamling av de 60 000 euro (cirka 530 000 kronor) som krävs för alla ingrepp.
Ronaldo svarade då med att skänka tröjan och skorna som mamman önskade - men han la dessutom till den halva miljon kronor som krävdes.

Det är inte första gången som det kommit rapporter om att Ronaldo ställt upp för sjuka barn. För snart två år sedan hjälpte han en nioårig cancersjuk pojke med att betala för dennes behandling.

Publicerad 2014-03-11 kl 19:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons