POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Ronaldo slår tillbaka: "Jag är inte ute efter pengar"

Foto: AP

Cristiano Ronaldo bryter tystnaden – och slår tillbaka mot alla som kallar honom girig.

- Jag är inte ute efter pengar, säger han.

Trots sina två mål för Real Madrid i helgen firade inte portugisen, utan såg tvärtom ganska moloken ut när lagkamraterna ville omfamna honom. Den händelsen skapade stort huvudbry bland såväl medier som supportrar, särskilt som skyttekungens förklaringar till vad som tyngt honom tycktes ganska kryptiska efter slutsignalen.

- Folk inom klubben vet, sade Ronaldo, vilket ju knappast bidrog till att sprida något nämnvärt ljus över situationen.

I kölvattnet av incidenten har många alternativa förklaringar lanserats. Vissa tror att familjemässiga skäl ligger bakom Ronaldos sinnesstämning, medan andra hävdar att missnöjet rör ekonomi. Att stjärnan skulle vara besviken på sitt nuvarande kontrakt – och att han därför vill flytta eller få till en ny löneförhandling med Real.

Men via twitter bemöter 27-åringen det snacket i en skriftlig kommentar på tisdagskvällen.

"Att jag känner mig ledsen och har uttryckt detta offentligt är något som skapat enorm uppmärksamhet. Jag anklagas för att begära mer pengar, men en vacker dag kommer folk att förstå att det inte stämmer. För stunden vill jag bara garantera Real Madrids fans att jag är hundra procent motiverad att ge allt för klubben; min vilja att vinna har inte påverkats. Jag respekterar mig själv och Real alldeles för mycket för att inte satsa allt i varje moment. Kramar till alla Madridfans", skriver Ronaldo.

Publicerad 2012-09-04 kl 20:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå