Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo slår tillbaka mot Blatter: "Visar hur mycket respekt Fifa har för mig"

Sepp Blatter drev med Cristiano Ronaldo i ett uppmärksammat videoklipp. Nu ser Real Madrid-stjärnan rött.

"Det här visar hur mycket respekt Fifa har för mig, mitt land och min klubb", skriver han.

Det var i samband med ett framträdande inför publik som Fifa-presidenten Sepp Blatter försökte skoja med både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, eller "Leonard Messi" som han själv kallade argentinaren. I Ronaldos fall bjöd Blatter på en tillgjord imitation för att visa "befälhavarens" kroppsspråk ute på fotbollsplanen. Han påpekade även att det är omöjligt att avgöra vem i duon som egentligen är bäst, men tillade att "den ene i alla fall ägnar väldigt mycket tid hos frisören".

Både Real Madrid och Ronaldo själv tolkade alltsammans som ett hån och tidigare under tisdagen gick klubbägaren Florentino Perez ut med ett brev där han kritiserar Blatter. Själv berättar den portugisiske ytteranfallaren på Facebook om sin besvikelse.

"Videon visar hur mycket respekt Fifa har för mig, min klubb och mitt land. Det här förklarar en hel del", skriver 28-åringen.

Det hela kanske ska ses i ljuset av att konkurrenten Messi snuvat honom på Ballon D'Or de senaste fyra säsongerna, trots att Ronaldo varit fenomenal i såväl Real som Manchester United.

"Jag önskar herr Blatter ett långt liv, där han förhoppningsvis får glädjas åt sina favoritlag och favoritspelares fortsatta framgångar", skriver Ronaldo sarkastiskt.

Publicerad 2013-10-29 kl 19:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons