Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo talar ut: "Inte ens Gud kan göra alla glada"

Foto: Scanpix

Cristiano Ronaldo har fått utstå stark kritik den här säsongen. Nu talar han ut om den.
- Inte ens Gud kunde tillfredsställa alla i hela världen, säger Ronaldo till Mundo Deportivo. 

"Bara" 14 mål på 17 ligamatcher den här säsongen, samtidigt som Real Madrid ligger bakom både Barcelona och Atletico Madrid i tabellen.

Cristiano Ronaldo har fått mycket kritik och pekats ut som en stor orsak till varför huvudstadsklubben inte levererar fullt ut. Mot Real Sociedad nyligen visslade delar av Santiao Bernabeu-publiken ut Ronaldo efter att han missat en straff.

Men den 30-årige stjärnan menar att kritiken han får kommer ifrån avundsjuka människor.

- Det finns folk där ute som hatar mig och som säger att jag är arrogant, fåfäng och vad som helst. Det är en del av min framgång. Jag är gjord för att bli bäst, säger Ronaldo till Mundo Deportivo enligt goal.com.

- Man kan inte leva och vara besatt av vad andra människor tycker om en. Det är omöjligt att leva så. Inte ens Gud kunde tillfredsställa hela världen.

Ronaldo fortsätter:

- Jag har ett rent samvete. Jag sover bra. Jag mår bra när jag kan hjälpa andra, oavsett om det är med små eller stora saker. Jag ser annorlunda på livet sedan jag blev pappa.

Portugisen ser redan fram emot livet efter spelarkarriären.

- Jag vill leva som en kung när jag lagt skorna på hyllan. Då kommer jag kunna njuta av saker och ting mer, när jga har tid att göra vad jag vill, säger Ronaldo till Mundo Deportivo enligt goal.com.

Publicerad 2015-12-31 kl 16:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons