Ronaldo tillbaka i målform - slog till mot favoritmotståndare

Spanien

Ronaldo älskar att göra mål mot Elche. Idag gjorde han sitt sjunde mål mot bottenlaget och snittar nu mål i var 35:e minut mot Alicante-laget.

I veckan gjorde Cristiano Ronaldo mål mot Schalke i Champions League och Ancelotti sa att han anfallare var tillbaka. Ikväll visade portugisen att hans tränare inte hade haft fel utan gjorde återigen mål i ligan.

Real Madrid hade i den första halvleken svårt att komma till de riktigt farliga målchanserna. Hemmalaget Elche stod upp bra, och även fast bland annat Ronaldo hade ett jätteläge så stod sig det mållösa resultatet.

I den 40:e minuten fick Benzema bollen inne i straffområdet och drog till med en brassespark. Bollen gick i mål, men tyvärr för Real Madrids del så blev målet bortdömt för offside.

Karim Benzema ger Real Madrid ledningen med en halvtimme kvar att spela. Anfallaren fick bollen lite slumpartat då försvarare lyckats rensa bollen på egen målvakt. Benzema snappade upp bollen och petade enkelt in 1-0.

I den 70:e matchminuten så kom då till sist Cristiano Ronaldo att tillskrivas i målprotokollet. Anfallaren hoppade spänstigt upp och nickade in 2-0 till Real Madrid.

Målet var Cristiano Ronaldos sjunde mål mot just Elche. Det betyder att han snittar mål var 35:e minut mot just detta lag. Ett minst sagt favoritlag då det är det tättaste snittet han har mot något lag i ligan.

2-0 blev slutresultatet i en match som Real Madrid borde vunnit med fler mål, men där Elche ändå stod upp väldigt bra

Publicerad 2015-02-22 kl 22:39