Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldos agent släcker Uniteds hopp: "Han stannar i Real tills han dör"

BARCELONA. Efter att Cristiano Ronaldo öppnat för en flytt tillbaka till Manchester United tar spelarens agent nu död på alla rykten.
- Han kommer att avsluta karriären i Real Madrid, säger Jorge Mendes i en intervju med radiokanalen Cadena Cope.

Efter att Cristiano Ronaldo i en intervju uttryckt att han skulle vilja återvända till Manchester United en dag, har rykten om en möjlig flytt blossat upp. Men nu tar Real Madridstjärnans agent Jorge Mendes död på alla spekulationer.

- Det kommer aldrig finnas en annan spelare som honom. Han blir bättre hela tiden och kommer fortsätta att bli bättre även när han är över 40. Cristiano trivs väldigt bra i Real Madrid och det har han alltid gjort. Han kommer att slå alla rekord med Real Madrid och han kommer att avsluta sin karriär här.

Mendes erkänner att Ronaldo fortfarande har starka känslor för United men att Real Madrid är det enda som gäller numera för portugisen.

- Han har en stor kärlek för United eftersom hans hjärta var där i sex år, men nu tänker han bara på Real Madrid och han vill stanna här för alltid. Han är väldigt glad. Det är en grej att respektera de som inte glömmer honom men han är med Madrid till döden.

Att Ronaldo skulle stanna i Madrid har hela tiden varit en självklarhet menar Mendes som säger till Cope att de inte fick ett enda erbjudande för stjärnan under sommaren.

- Vi fick inga erbjudanden för honom eftersom folk vet att det är omöjligt att ta Cristiano från Real Madrid, så det var inte ens värt att ringa och fråga om honom.

Jorge Mendes lovord för Ronaldo tar aldrig slut och det är inte bara på planen portugisen har imponerat på sin agent.

- Han är inte bara den bästa fotbollsspelaren i världen, han är den bästa idrottsmannen. Ingen kan jämföras med honom. Det kommer inte finnas någon spelare som honom inom de närmsta 500 åren. Han är en väldigt ödmjuk person och en familjeman. En fantastisk pappa. Han är sonen alla mammor skulle vilja ha. Han bryr sig om andra. Det finns så många bra saker med honom att det är omöjligt att lista alla.

Nästa mål för Ronaldo är att på nytt vinna Champions League.

- Cristianos dröm är att vinna Champions League. Hans drömmar är alltid kortsiktiga. Han nöjer sig aldrig utan vill alltid ha mer. Han slutar aldrig förvåna mig, det är omöjligt att hitta någon som honom i sportens historia, säger Mendes till Cadena COPE.

I en intervju med World Soccer berättar Ronaldo själv att han aldrig varit bättre än vad han är just nu.

- Jag vill fortsätta att vara bäst. Allt är på topp just nu, min hälsa är bra min familj mår bra. Min fotbollskarriär står på toppen.

Publicerad 2014-10-09 kl 12:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons