Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldos beslut - besöker Fifas gala trots Blatters hån

BARCELONA. Trots tjafset med Sepp Blatter har Cristiano Ronaldo bestämt sig.

Han tänker besöka Fifa-galan i januari.

- Det finns ingen anledning att inte gå dit, säger Real-stjärnan.

Efter det att Sepp Blatter imiterade och hånade Cristiano Ronaldo under ett föredrag på Oxford University i oktober har det varit osäkert om spelaren skulle komma till Fifas gala i Zürich, där Ballon D'Or ska tilldelas årets bästa spelare.

Men nu har Ronaldo bekräftat att han trots händelsen kommer att delta på festen som går av stapeln den 13 januari i år.

- Det är ett avslutat ämne och jag vill inte prata mer om det. Det enda jag kan säga är att jag kommer till galan. Jag har alltid varit på galan och jag ser inte varför jag inte skulle gå dit nu, säger han.

Ronaldo, som under måndagen gjorde sitt 400:e mål i karriären när Real Madrid vann 3-0 över Celta de Vigo, anses av många som den bästa kandidaten att ta hem Ballon d'Or som världens bästa spelare på galan. Men Ronaldo menar att det inte vore hela världen om han inte fick priset.

- Jag vet inte om det är rättvist eller inte om jag, Ribery eller Messi vinner. Men jag försöker göra mitt jobb som alltid och hjälpa Real Madrid genom att göra mål. Vinner jag så är det fantastiskt men gör jag inte det så fortsätter livet precis som innan, säger Ronaldo enligt Marca

Publicerad 2014-01-07 kl 12:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons