POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Ronaldos dröm: ”Jag vill spela mot Manchester United i finalen”

Barcelona står motståndet härnäst i semifinalen. Men Cristiano Ronaldo har redan siktet inställt på Wembley.
- Jag vill spela mot Manchester United, säger portugisen enligt the Daily Telegraph.

Cristiano Ronaldo har, trots sin ganska ringa ålder, spelat ett antal stora matcher under sin fotbollskarriär. Kanske kan hans livs största ändå ligga framför honom. Först ska hans Real Madrid möta Barcelona i ett sällan skådat prestigemöte i Champions Leagues semifinaler. Därefter kan en final mot Manchester United, hans förra klubb, vänta. Och Ronaldo har redan nu ögonen på en drömfinal.

- Om du frågar mig om jag skulle skriva upp mig för att spela för Real Madrid mot Manchester United i en final på Wembley – så självklart vill jag det.

Ronaldo har aldrig mött sitt gamla gäng sedan han lämnade klubben förra sommaren, men ser med glädje framemot en eventuell match mot dem.

- Det skulle göra mig väldigt, väldigt glad. Jag har fortfarande många vänner där, många minnen, och jag skulle älska om det hände. Jag hade sex fantastiska år där.

Men som sagt, innan det kan bli aktuellt måste man först besegra Barcelona. Senast lagen möttes blev det 0-5 till katalanernas favör, och Ronaldo medger att det lär bli tuffa matcher.

- Finalen känns långt borta i framtiden. Jag gillar inte ordet hämnd. Just nu är det världens två bästa lag. Det kommer få alla att sitta uppe och se matcherna. Vi har blivit bättre och vi tror att vi kan slå dem.

Publicerad 2011-04-15 kl 15:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå