Ronaldos frispark bakom Mourinhos debutseger

Spanien

Real Madrid besegrade mexikanska Club America i Los Angeles med 3-2 efter en drömfrispark av Cristiano Ronaldo.

Real Madrid fullkomligen krossade sina motståndare i den första halvleken och sköt elva skott på mål samtidigt som mexikanerna inte mäktade med ett enda.

Nyförvärvet Sergio Canales satte snyggt 1-0 efter fantastiskt förarbete signerat Ronaldo och Benzema. Club America vände sedan på steken och hade 2-1 en bit i den andra halvleken. Sedan steg Gonzalo Higuain fram och kvitterade innan det var dags för Ronaldo-show.

Portugisen gav Mourinho seger i sin debut som Real-tränare genom att dundra in en frispark tio minuter från slutet. Bollen fick den karaktäristiska Ronaldo-bollbanan och seglade in precis ovanför muren och stenhårt in i mål.

Många av VM-spelarna var inte uttagna i truppen eftersom de är, enligt Mourinho, i fruktansvärt dålig form.

Publicerad 2010-08-05 kl 11:40