Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldos löfte: "Jag fullföljer mitt kontrakt med Real"

Foto: Scanpix

Cristiano Ronaldo har kopplats samman med PSG eller en återkomst till England. Men ryktena stämmer inte.

- Låt mig vara tydlig: Jag fullföljer mitt kontrakt med Real Madrid, säger portugisen.

Ända sedan förra sommaren har spekulationerna kring 27-åringen pågått för fullt. Under försäsongen tycktes Ronaldo vara missnöjd med sin situation på Santiago Bernabéu-stadion, och ett uteblivet målfirande fick stor publicitet. Sedan dess har han bedyrat sin kärlek till klubben många gånger – men ändå fortsätter snacket om en stundande flytt.

De senaste månaderna tycks Paris Saint Germain ha seglat upp som favorit i medieskriverierna, men i en intervju med Fifas officiella hemsida tillbakavisar Ronaldo alltsammans.

- Låt mig vara väldigt tydlig: Jag stannar i Real Madrid hela min kontraktstid. Efter det får man se vad som händer i framtiden.

Han fortsätter:

- Är jag lycklig? Ärligt talat, ja. Jag gör något jag gillar i en klubb jag tycker om. Jag förstår vilken tur jag haft och känner mig väldigt tillfreds.

Ronaldo passar även på att ta sin manager José Mourinho i försvar. Han förstår fansens besvikelse över uteblivna sportsliga resultat men manar samtidigt till lugn och tålamod.

- Jag betraktar honom som världens bäste tränare. För mig är det helt uppenbart att Mourinho alltid gör det som är bäst för klubben. Alla som jobbar med honom vet det, men givetvis måste vi respektera supportrarnas känslor också.

Slutligen reflekterar Ronaldo kring sin egen – i mångas ögon kontroversiella – person. Han har inget direkt svar på varför han upprör så många människor medan han väcker positiva känslor hos andra.

- Folk som känner mig vet vilket slags människa jag är. Kritiken från andra människor får jag helt enkelt leva med, för jag vet att de fått saker och ting kring bakfoten. Men sådant hör till livet för alla människor, säger han.

Publicerad 2013-01-14 kl 12:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons