Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Rörigt runt Robinho

Det är många turer kring Robinho för tillfället. Chelsea, och Reals rivaler Barcelona,sägs vara intresserade och Robinho rapporteras vilja lämna de spanska mästarna. Nu har det emellertid dykt upp uppgifter som säger att Robinho förlängt sitt kontrakt med Real Madrid.

Ryktena om en flytt för Robinho har sin upprinnelse i att brassen ska ha blivit sur efter att Real Madrid ska ha försökt använda honom som del i betalningen till Manchester United för Ronaldo.

Sedan dess har Robinho framförallt kopplats ihop med Chelsea, men även Barcelona har sagts vara intresserade. Flyttryktena har spätts på efter rapporter i spansk media om att Robinho explicit ska ha bett Reals sportchef Predrag Mijatovic om att få bli såld.

Allt detta motsägs nu av morgonens uppgifter i tidningen Marca som på sin förstasida basunerar ut att Robinho har skrivit på ett femårskontrakt med Real. Om Marcas uppgifter stämmer har Robinho nästan dubblat sin lön i den spanska mästarklubben.

Som ytterligare en twist i historien har Chelseas ordförande Peter Kenyon uttalat sig i Engelsk media där han säger att det fortfarande pågår förhandlingar med Real Madrid om just Robinho.

Publicerad 2008-07-21 kl 09:38
Annons
Annons
Annons