Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Santos: "Om Barça betalade mer för Neymar så vill vi ha vår del"

BARCELONA. “Om Barça betalade mer för Neymar så vill vi ha våran del”, säger Santos president Odilio Rodrigues Filho.

Under en presskonferens på måndagen uttryckte sig Santos president Odilio Rodrigues Filho om de nya uppgifter som den spanska tidningen El Mundo har presenterat om Neymars övergång till Barcelona.

Enligt tidningen ska den katalanska klubben ha betalat 95 miljoner euro för spelaren och inte 57 miljoner euro - som Barcelona hela tiden hävda.

Uppgifterna är nya även för Santos president Odilio som menar att om de är sanna så kommer Santos begära att få sin del av pengarna.

-  Om Barça betalade mer och det är ett värde som motsvarar överföringen, då har vi rätt att kräva pengarna. Santos ägde 55% av spelarens federala rättigheter.

Men Santos presidenten förklarar även att han inte kommer tro på anklagelserna förrän Barcelonas vice president Josep Maria Baromeu bekräftat att de är sanna.

-  Vi gör allt öppet här. Jag vet inte om de här uppgifterna är sanna. Men Barças vice president uppgav att de spenderade 57 miljoner euro, och det är han som måste säga att de här uppgifterna är stämmer, säger Odilio.

Santos fick 17,1 miljoner euro från Barcelona för Neymars övergång.

Publicerad 2014-01-21 kl 15:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons