Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Sergio Ramos: Jag får ta all skit själv

MADRID. Det ryker i Real Madrids omklädningsrum. Högerbacken Sergio Ramos har varit frispråkig i spansk press, och lagets tränare Bernd Schuster menade idag att det kan behövas ett snack med spelaren.

Dagens presskonferens i Real Madrid kretsade mycket kring högerbacken Sergio Ramos tidigare explosiva uttalanden. 22-åringen har i tidningen AS hävdat att han ”får ta all skit själv” och att det för tillfället ”inte är kul med fotboll”.

I intervjun menar spelaren att han ”känner sig ensam” på kanten, och efterlyser också ett systembyte från tränaren Bernd Schuster. I dagens Real Madrid får han nämligen ”inte den hjälp jag tidigare fick av Beckham och andra som arbetade på högerkanten” för att både kunna anfalla och försvara effektivt.

Schuster var kärv
Bernd Schuster visade upp en ovanligt bister min när journalisterna ställde frågor om högerbackens uttalanden, och menade att han själv inte hade läst intervjun och därför inte tänkte svara på något relaterat till kommentarerna.

Men till skillnad från Ramos, som i intervjun menar att han ”känner sig trött” och har vissa fysiska problem, ser inte klubbens tränare tendenser till att Ramos behöver vila. Dessutom svarade Bernd Schuster beskt ”det är möjligt”, på frågan om tränaren kommer att ha en diskussion med Ramos för att reda ut spelarens kritik.

Publicerad 2008-10-25 kl 17:32
Annons
Annons
Annons