Sevilla tog första segern för säsongen

Spanien

Efter förlusten mot Valencia i ligapremiären vann Sevilla mot Zaragoza med 3-1 på hemmaplan.

Abdoulay Konko gav Sevilla en tidig ledning i åttonde minuten men Zaragoza kunde kvittera efter en dryg halvtimmes spel genom Arizmendi.

Båda lagen satsade framåt och ville anfalla men efter att Zaragoza tvingades byta ut Uche i 43:e minuten tappade gästerna i tyngd framåt. Och än jobbigare blev det när Luis Fabiano gjorde 2-1 precis innan halvtid.

I andra halvlek ökade Sevilla sedan på till 3-1 genom ett kanonskott från Perotti. Dessförinnan hade Arizmendi haft ytterligare ett skott i mål men det sömdes bort för offside.

Med fem minuter kvar av matchen gjorde Luis Fabiano sitt andra mål för kvällen då Zaragoza inte fått bort bollen efter en hörna.

Publicerad 2009-09-13 kl 00:01