Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Sevilla-tränaren om Reals klagomål: "Hoppas inte det påverkar"

Foto: AP

Alberto Undiano visade ut Sergio Ramos

BARCELONA. Sevillatränaren Uni Emery är övertygad om att domaren inte kommer påverkas av Sergio Ramos och Cristiano Ronaldos uttalande.

– Allt som händer i Real Madrid har en större dimension, men domaren har personlighet och jag tror inte att han kommer påverkas, säger Emery på presskonferensen inför mötet med Madrid.

Under onsdagskvällen tar Sevilla emot Real Madrid på Sánchez Pizjuán och även om det mesta i Spanien efter El Clásico har handlat om Ramos och Ronaldos uttalande om domaren Undiano Mallenco, så tror Emery inte att det kommer påverka matchen.

– Jag tror inte att deras ord kommer att påverka domaren och jag hoppas att det inte blir så. Domaren har det alltid svårt men är tillräckligt förberedd.

I La Liga klagar spelare på domaren i stort sätt varje vecka men att det den här gången blivit så stort menar Emery är för att Ramos och Ronaldo är så pass stora spelare.

– Att klaga som de gjorde är normalt, alla lag gör det. Skillnaden är att det var två spelare på så hög nivå som Ramos och Cristiano.

Det enda sättet Sevillatränaren ser att hans lag påverkas av helgens El Clásico är att Real Madrid kommer sakna viktiga spelare.

– Allt som händer i Real Madrid har en större dimension. I söndags var där svåra domarbeslut och det är logiskt att de pratar om det, men jag tror inte att matchen avgjordes på grund av de besluten. Om det kan påverka Sevilla? Allt som berör oss är att domaren har personlighet, vilket han kommer ha. Men jag vet inte ens vem han är. Det är sant att det faktum att Di Maria och Ramos inte kommer att spela är viktigt för oss.

Sevilla är i en bra form och har vunnit sina fem senaste ligamatcher samt tagit sig till kvartsfinal i Europa League, men för att vinna mot Madrid krävs en perfekt match från andaluserna enligt Emery.

– Real Madrid är Real Madrid. I år ser jag en väldigt stark nivå där individerna gör skillnaden. Med förlusten kanske en del tvivel kommer, men det kommer försvinna snabbt eftersom de är väldigt bra. Vi måste göra en perfekt match. Vi är väldigt motiverade och vi är en stark grupp, säger Emery under presskonferensen.

Publicerad 2014-03-26 kl 19:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons