Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Simeone ryktenas man - men vill stanna i Atletico

BARCELONA. Många sägs jaga Diego Simeone, men argentinaren har inga planer på att lämna Madrid.

- Lyckan av att vara i den klubben jag älskar är enorm, säger Atléticotränaren till Marca.

Efter framgångarna i Atlético är Diego Simeone ett attraktivt namn och det är många klubbar som är efter Atletís guldtränare. Men att argentinaren skulle vara på väg bort från klubben stämmer inte enligt Enrique Cerezo.

- Det är rykten, där har alltid funnits rykten. Diego trivs bra med laget och han är en bra man som vill fortsätta jobba med den här klubben, säger Atléticos president Cerezo enligt AS.

Simeone verkar inte heller ha några tankar på att lämna den spanska huvudstaden.

- Jag tänker alltid att jag kan få sparken i morgon, för det är den känslan som gör mig fokuserad till hundraprocent varje dag. Lyckan av att ha varit i den klubb som jag älskar så mycket och som jag identifierar mig med i tre år är enorm. Jag trivs otroligt bra i Atlético, säger Simeone i en intervju med Marca.

Bland spelarna finns inte heller några sådana tankar utan istället hoppas Koke på en lång framtid med Simeone i klubben.

- Det är svårt för en tränare att vara i en klubb i 20 år, ingen har någonsin gjort det i Spanien, men jag hoppas Cholo blir Atletís Ferguson. Precis som honom tycker Simeone om att vinna, han är en vinnare. Atlético Madrid är hans hem och vi skapar ett lag som kommer fortsätta att vinna.

Skulle Simeone trots allt lämna klubben tror Koke att klubben skulle komma att påverkas en hel del.

- Om han lämnade hade det varit dramatiskt. Vi hade alla blivit förargade. Fansen, spelarna, styrelsen, för han har gett oss allt, säger Koke till Cadena COPE.

Publicerad 2014-11-17 kl 21:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons