Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Simeone ryktenas man - men vill stanna i Atletico

Spanien

BARCELONA. Många sägs jaga Diego Simeone, men argentinaren har inga planer på att lämna Madrid.

- Lyckan av att vara i den klubben jag älskar är enorm, säger Atléticotränaren till Marca.

Efter framgångarna i Atlético är Diego Simeone ett attraktivt namn och det är många klubbar som är efter Atletís guldtränare. Men att argentinaren skulle vara på väg bort från klubben stämmer inte enligt Enrique Cerezo.

- Det är rykten, där har alltid funnits rykten. Diego trivs bra med laget och han är en bra man som vill fortsätta jobba med den här klubben, säger Atléticos president Cerezo enligt AS.

Simeone verkar inte heller ha några tankar på att lämna den spanska huvudstaden.

- Jag tänker alltid att jag kan få sparken i morgon, för det är den känslan som gör mig fokuserad till hundraprocent varje dag. Lyckan av att ha varit i den klubb som jag älskar så mycket och som jag identifierar mig med i tre år är enorm. Jag trivs otroligt bra i Atlético, säger Simeone i en intervju med Marca.

ANNONS

Bland spelarna finns inte heller några sådana tankar utan istället hoppas Koke på en lång framtid med Simeone i klubben.

- Det är svårt för en tränare att vara i en klubb i 20 år, ingen har någonsin gjort det i Spanien, men jag hoppas Cholo blir Atletís Ferguson. Precis som honom tycker Simeone om att vinna, han är en vinnare. Atlético Madrid är hans hem och vi skapar ett lag som kommer fortsätta att vinna.

Skulle Simeone trots allt lämna klubben tror Koke att klubben skulle komma att påverkas en hel del.

- Om han lämnade hade det varit dramatiskt. Vi hade alla blivit förargade. Fansen, spelarna, styrelsen, för han har gett oss allt, säger Koke till Cadena COPE.

Publicerad 2014-11-17 kl 21:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto