Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Sir Alex försökte få Cristiano till Barcelona"

Han vann Ballon D´Or och är firad stjärna i Real Madrid.
Men Sir Alex Ferguson försökte sälja Cristiano Ronaldo till Barcelona.

Det var 2009 som Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United för Real Madrid. Övergångssumman var drygt 835 miljoner kronor. Det är en summa Real Madrid förmodligen är glada för att man betalade.

Nu har Real Madrids förra president Ramon Calderon berättat att Sir Alex Ferguson försökte konturera en flytt till Barcelona för portugisen. Men Ronaldo vägrade.

– Det är helt sant. I några veckor försökte han få honom att undvika att gå till Real Madrid och erbjöd istället Barcelona. Men Ronaldo sa: ”Jag går inte till någon annan klubb än Real Madrid”, säger Calderon enligt goal.com.

Cristiano Ronalods inflytande i Madridklubben har varit stort – mycket stort. Och enligt Calderon är Real Madrid och Ronaldo en perfekt kombination.

– Real Madrid har de bästa spelarna i världen och Cristiano fick vad han ville. Spelare som han söker inte pengarna, de vill ha möjlighet att vinna titlar och bli bäst i världen.

Cristiano Ronaldo har gjort 22 mål på 21 matcher den här säsongen. På söndag spelar Real Madrid derby mot Atlético Madrid. Och Cristiano Ronaldo lär spela en stor roll – som vanligt.

– Cristiano är bäst för att han vaknar varje morgon är besatt av att vara bäst. Han vill alltid vara bättre än dagen innan.

Publicerad 2014-03-01 kl 10:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons