Sofia Jakobsson målskytt i viktig Real Madrid-seger

Primera División Femenina

Real Madrid gästade Madrid CFF.
Då klev Sofia Jakobsson fram och gjorde ett av målen när de tog tre viktiga poäng i kampen om Champions League-platser.

Kosovare Asllani och Sofia Jakobssons Real Madrid ligger trea i den spanska ligan, och under söndagen gästade de Madrid CFF. Real Madrid tog ledningen tidigt i matchen genom Kenti Robles.

Efter målet var det nästan spel mot ett mål, och 2-0 skulle även det komma. Efter 34 minuter fick Jakobsson bollen till vänster i planen, tog sig in i mitten, förbi en försvarare och la in 2-0-målet för bortalaget.

Den första halvleken slutade 2-0 till Real Madrid. Det gjorde även matchen. Real Madrid säkrade i och med seger tre viktiga poäng i kampen om Champions League-platser inför nästa år.

Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson spelade hela matchen.