Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanska uppgifter: Messi vill lämna Barcelona

La Liga

Förhandlingarna har frusit.
Nu uppger Cadena SER att Lionel Messi kommer att lämna Barcelona nästa sommar.

Foto: Bildbyrån.

Lionel Messis nuvarande kontrakt med Barcelona sträcker sig över nästa säsong. I början av juni uppgav Mundo Deportivo att den katalanska klubben och argentinaren var i förhandlingar om att förlänga avtalet – men ännu har inget nytt kontrakt skrivits på och nu kommer nya uppgifter från Cadena SER: Messi vill lämna Barça.

Radiokanalens journalist Manu Carreño uppgav i programmet El Larguero i natt att Lionel Messi frusit förhandlingarna om ett nytt kontrakt. Argentinaren är desillusionerad och funderar på att lämna klubben nästa sommar.

"Messi har fått nog av läckor inom klubben och som gör honom ansvarig för beslut han inte har något att göra med. Dessutom är han trött på att tiden går utan att det sportsliga projektet hittar en vinnande formel", skriver Carreño.

Annons

Mundo Deportivo slår som alla spanska tidningar upp uppgifterna om Messi stort på nätet, men MD tillägger att Barça inte känner vid uppgiften om frysta diskussioner.

Publicerad 2020-07-03 kl 07:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto