Stenhård action i andra halvlek när Real slog Valencia

Spanien

Valencia-Real Madrid 2-3
0-1, 55', Higuain; 1-1, 59, Villa; 1-2, Higuain, 65', Higuain; 2-2, 80', Joaquin; 2-3, 83', Garay

Toppmatchen mellan Valencia och Real Madrid blev en galen historia - där allt hände i den andra halvleken.

Real Madrids Karim Benzema tog sig förbi på vänsterkanten och hittade in till Higuain som enkelt nickade in 1-0.

Det var i den 54:e minuten. Sex minuter senare kom kvitteringen. David Villa nickade in Jeremy Mathieus inlägg bakom Iker Casillas, en situation där Casillas kom ut riktigt galet på Mathieus inspel.

I den 65:e minuten ordnade Higuain 2-1. Sedan var det dags för Casillas andra tavla. Joaquins skickade iväg ett inte allt för märkvärdigt skott som målvakten styrde in i sin egen kasse med låret.

Två dundertavlor - men vad spelar det för roll när Valencias försvar öppnade sig igen.

Endast tre minuter efter kvitteringen stod mittbacken Garay för 3-2-målet - vilket innebar seger.