Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Suarez erkänner: "Jag var orolig"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

BARCELONA. Målskyttet i Barcelona har gått trögt för Luis Suárez.
Efter två efterlängtade mål mot City berättar han nu om oroligheterna runt torkan.
– Jag var orolig och missade lägen du inte kan missa, säger Suárez i en intervju med den uruguayanska radiokanalen Sport 890.

Luis Suárez fick en tuff start i Barcelona där han först var avstängd under fyra månader efter att ha bitit Giorgio Chiellini under VM. Väl tillbaka på planan har målskyttet ställt till problem för uruguayaren som inte varit i närheten av den målskörd han hade i Liverpool

– Fram till för en månad sedan så var jag orolig över att jag inte gjorde mål. När jag känner att jag inte hjälper laget tillräckligt blir jag väldigt självkritiskt och jag bara kunde inte göra mål. Men att börja oroa sig över sig själv hjälper inte i ett sådant läge och därför missade jag lägen som du inte kan missa, säger Suárez.

Med Champions League tillbaka har även målskyttet satt igång för Suárez som med sina två mål mot Manchester City nu gjort fyra mål på fyra matcher ute i Europa. Totalt har det blivit nio mål i Barcelonatröjan varav fyra har kommit under den senaste månaden.

Det har tidigare ryktats att Lionel Messi ska vara den som styr i Barcelonas omklädningsrum något Suárez till Sport 890 förnekar.

– Jag kommer väldigt bra överens med Messi och Neymar, de är bara två vanliga lagkamrater. I det här laget ser ingen sig som bättre än någon annan. Efter allt de har vunnit blev jag överraskad över ödmjukheten i omklädningsrummet.

I intervjun med den uruguayanska radiokanalen berättade Suárez även om den jobbiga tiden efter VM.

– Behandlingen som jag fick efter mitt misstag i VM var katastrofal, jag behandlades värre än en huligan. Jag fick inte komma in på arenorna och kände en stor smärta, speciellt eftersom jag inte kunde hjälpa mina lagkamrater, säger Suárez till Sport 890

Publicerad 2015-02-27 kl 13:05

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER