Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Suarez om flytten till Barca: "Började gråta när det blev klart"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Luis Suárez har ännu inte spelat någon officiell match med Barcelona men är redan övertygad om att han vill avsluta sin karriär i klubben.

- Får jag möjligheten att avsluta i Barça så vore det ett perfekt slut på min karriär, säger spelaren till katalanska TV3.

I en längre intervju med katalanska TV3 berättar Suárez bland annat om glädjetårarna när Barcelona ville ha honom trots bit-incidenten under VM.

- Jag trodde att min karriär var över. Till att börja med ville jag inte ha med någon att göra. Jag stängde ut mig och min familj från omvärlden, men vid eftertanke, bad jag om förlåtelse och det fick mig att känna mig befriad. Då hade den första kontakten med Barcelona redan börjat. När Pere [Guardiola, hans agent] ringde mig för att berätta att det var klart, började jag gråta. Eftersom jag trodde att Barcelona hade tappat intresse för mig efter det som hände i VM. Jag blev otroligt glad för det stöd som Barcelona erbjöd mig.

Efter en längre avstängning kan Suárez få sin officiella debut för FC Barcelona mot Real Madrid på Bernabeu nästa helg, men han är medveten om att det inte finns några garantier till att han får spela.

- Det är inte min stil att be tränaren om att låta mig spela. Jag vågar inte säga till Luis Enrique att jag vill spela på Bernabeu. Jag kommer heller inte bli arg om jag inte får spela, jag vill bara hjälpa mina lagkamrater.

Redan efter några månader i klubben och utan att ännu ha spelat någon officiell match så uttrycker Suárez att han skulle vilja avsluta karriären i Barcelona.

- Det är en dröm som blivit sann att få spela för laget jag alltid velat spela för och om jag får möjligheten så skulle jag vilja avsluta min karriär här, i Barça. Det hade varit det perfekta avslutet på min karriär och därefter skulle jag vilja fortsätta att bo i Barcelona, säger Suárez till katalanska TV3.

Publicerad 2014-10-21 kl 06:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons