Talangen hjälte för Real efter två raka poängtapp

La Liga

Två raka poängförluster i La Liga och redan fyra poäng efter Barcelona.
Under söndagen var Real Madrid kvar i vinnarspåret igen när ligamästaren bortaslog dittills obesegrade Sociedad med 3-1.

Real Madrid kom till spel mot obesegrade Real Sociedad utan både Cristiano Ronaldo och Karim Benzema längst fram. Den spanska ligamästaren gav istället 20-årige Borja Mayoral chansen från start – och som han tog den.

Efter 19 minuters spel gav Mayoral bortalaget ledningen. Efter en tilltrasslad situation i straffområdet tryckte 20-åringen in sitt första mål någonsin i La Liga.

Tio minuter senare kvitterade hemmalaget. Vänsterbacken Kristan Rodrigues fick en kanonträff på volley utan chans för Keylor Navas.

Real Madrid skulle dock svara snabbt. Real Madrid kontrade och Borja Mayorals skott styrdes på kvitteringsskytten Rodrigues in i mål.

Slutresultatet 3-1 kom sedan i den andra halvleken genom Gareth Bale.

Trots segern ligger Real Madrid en poäng efter Real Sociedad i ligan. Barcelona leder på tolv poäng, Real Madrid har åtta.

Real Sociedad: Rulli - Odriozola, Elustondo, Llorente, Rodrigues - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, Jose, Canales

Real Madrid: Navas - Hernandez, Varane, Ramos, Carvajal - Isco, Casemiro, Modric - Bale, Mayoral, Asensio

Publicerad 2017-09-17 kl 22:41