Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Tog sig på skrevet - då kan Di Maria straffas: "Medierna vill ta död på mig"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Angel Di Maria tog sig på skrevet, vilket tolkades som en gest mot Real Madrids fans. Nu kan han straffas - trots sin förklaring till händelsen.

Under måndagens match mellan Real Madrid och Celta de Vigo valde Carlo Ancelotti att byta ut sin argentinska anfallare Angel Di María.

När spelaren lämnade planen möttes han av burop från läktaren och svarade då med att ta sig mellan benen. En gest som spansk media påstår var menad mot Madrid fansen.

Men så var inte fallet enligt spelaren själv och Di María har nu misstankar om att den spanska mediakoren jobbar emot honom.

- Det var ingen gest mot någon, jag skulle helt enkelt lägga den tillrätta. Kanske media i Spanien inte vill ha mig kvar eftersom jag inte ger några intervjuer. De vill få fansen och klubben emot mig. De väntar hela tiden efter något som kan ta död på mig, säger Di María enligt Marca.

Med sin familj på plats menar spelaren att han aldrig skulle kunna göra en sådan gest och poängterar även att han trivs bra i Real Madrid och inte har problem med någon.

- Min familj var på arenan, jag skulle aldrig göra en sådan gest med dem här. Jag älskar att spela och hjälpa laget men inte att prata med media. Jag trivs här och har förtroendet hos mina lagkamrater och Ancelotti, säger Di María enligt Marca

Men enligt uppgifter från det spanska radioprogrammet 'El Partido de las doce' riskerar Di María nu att straffas av klubben för gesten mot fansen, som anses oacceptabel. Trots spelarens förklaring undersöker klubben ärendet vidare.

Det har även spekulerats om Di Marías gest kan ha varit riktad mot Ancelotti som valt att byta ut spelaren.

- Jag såg det inte. Men gjorde han gesten mot mig så gör det inget. Det är ett misstag och alla gör misstag. Om gesten var syftad mot publiken är det ännu ett misstag men livet går vidare, säger Ancelotti enligt Marca.

Publicerad 2014-01-07 kl 11:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons