Torres magiska avsked - dubbla mål i sista Atlético-matchen

La Liga

Fernando Torres fick ett magiskt avslut i Atlético Madrid.
Han slog i kväll till med dubbla mål i sista matchen för klubben.

Den tidigare spanske landslagsanfallaren och Atlético Madrid-legendaren Fernando Torres, 34, meddelade i början av april att han i år slutför sin sista säsong med sin moderklubb. Han fick i veckan fira en sista titel med klubben efter finalvinsten i Europa League och gjorde under söndagskvällen sin sista match i den rödvita tröjan mot Eibar i La liga.

Anfallaren blev inför matchen hyllad av fansen med ett mäktigt tifo, som sträckte sig över hela arenan och vid ena långsidan med en banderoll och hans nummer nio.

Torres har under säsongen endast stått för tre ligamål, men sparade sannerligen sina mål till rätt tillfälle och rätt match. Han kvitterade i den 42:e minuten till 1-1, frispelad av Angel Correa och gav i den 60:e minuten laget ledningen till 2-1.

Eibar kvitterade i mitten av andra halvlek till 2-2, men trots det snöpliga poängtappet, så stod ändå Torres i centrum efteråt och fick motta hyllningar från fansen.

Torres kom till klubben redan 1995 och gjorde debut för A-laget under 2001. Därefter spelade han för klubben fram till 2007 innan han begav sig vidare för spel i Liverpool, Chelsea och Milan. Därefter återvände han till klubben 2015.

Torres har ryktats vara aktuell för en flytt till både Japan och USA efter säsongen.