POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Tragedi i Spanien - 17-åring dog på planen

En 17-årig fotbollsspelare trillade ihop på planen under en spansk ungdomsmatch. Spelarens liv gick inte att rädda.
- Han var en fantastisk fotbollsspelare, säger klubbens president Miguel Ángel Molina till Levante.

I den spanska byn Villanueva de Castellón i Valenciaregionen spelades under söndagen en match mellan två ungdomslag, EB Ontinyent och CFB Bastelló.

20 minuter in i matchen trillade den 17-årige Ontinyent-spelaren Oscar Martinez ihop. Efter bara sju minuter fanns ambulans på plats, då var Martinez fortfarande vid livet. Enligt Valenciatidningen Levante tappade spelaren medvetandet men återupplivades vid ett flertal tillfällen på platsen. Men spelarens liv gick inte att rädda och han dog kort efter att han tagits till sjukhus.
- Han var en fantastisk fotbollsspelare och en person som brydde sig mycket om skolan. Han var född i Aielo of Malferit men spelade i åtta år för Ontineyent. Han ha aldrig haft några problem med hälsan tidigare och dessutom så genomför vi i klubben EKG utöver de tester som förbundet kräver att vi gör varje år, säger klubbens president Miguel Ángel Molina till Levante.

Enligt tidningen Levante kommer nu ett förslag läggas fram om att den nya arena som byggs i Ontinyent blir uppkallad efter Oscar Martinez.

Publicerad 2014-04-07 kl 16:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå