Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Trots bråken i Barcelona - Halilovic stormtrivs

BARCELONA. Tiden i Barça har inte varit helt problemfri för Alen Halilovic, trots det trivs spelaren bättre än han förväntat sig.
- Barcelona har gett mig mer än jag kunnat önska, säger talangen till den kroatiska tidningen jutarnji list.

Alen Halilovic gjorde drömflytten till FC Barcelona i mars 2014. Sedan ankomsten har den kroatiska supertalangen spelat med klubbens B-lag och menar att trivs bättre än han kunnat förvänta sig. Tiden i Katalonien har dock inte varit helt problemfri.

När Halilovic i sin senaste match för Barcelonas B-lag blev utbytt redan efter 27 minuter då lagets målvakt blivit utvisad, agerade han på ett enligt klubben oacceptabelt sätt. Spelaren visade tydligt sin frustration över bytet och kunde inte lugnas ner av sina lagkamrater, som försökte. Enligt rapporter i spansk media bötfälldes Halilovic efteråt av klubben för sitt agerande.

Det var inte första gången som Halilovic gjorde klubben och specifikt ledarstaben irriterade. I februari meddelade han på Instagram att han skadat sig under en träning. Det innan att FC Barcelona hunnit göra ett officiellt uttalande om skadan, något som enligt spanska medier skapad irritation hos framförallt B-lags tränaren Jordi Vinyals.

- Jag gillar inte när mina spelare delar med sig av information utan klubbens vetskap, detta är första och sista gången som det händer, sade Vinyals.

Men trots problemen trivs kroaten bättre än han förväntat sig i den katalanska klubben.

- Jag trivs bra i Barcelona, på alla sätt. Barcelona har gjort mer än de lovade och mer än jag någonsin kunde önska när jag åkte till Spanien. Det är mer än en klubb. I Barcelona är det viktigt att där är en familjär atmosfär. Har du ett problem så kommer alla direkt och hjälper dig, säger Halilovic till den kroatiska tidningen jutarnji list.

Efter endast tre vinster på sina 23 senaste matcher ligger FC Barcelona B nästsist i den spanska andradivisionen, men Halilovic är optimistisk till att laget klarar sig kvar.

- Jag är optimistisk och där är många matcher kvar att spela. Vi måste kämpa och tro på oss själva för det är inte så att vi saknar talangfulla spelare, säger Halilovic.

Publicerad 2015-04-02 kl 15:29
Annons
Annons
Annons