Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Trots förlust för Moyes i debuten: "Börjat se förändringar"

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Ingen vinst i debuten, men David Moyes spelare har redan börjat se en förändring.
- Vi har redan börjat se resultat av de ändringar som Moyes gjort, säger Jon Ansotegi i en intervju med Real Sociedad TV.

David Moyes första match som tränare för Real Sociedad slutade 0-0 borta mot Deportivo La Coruña men trots resultatet menar Ansotegi att de under Moyes är på väg i rätt riktning.

-  Det är omöjligt att förändra allt på bara en vecka men vi har redan börjat se resultat av de ändringar som Moyes har gjort. Sättet som vi försvarar oss på har förbättrats. Vi vet att han bara har varit här i lite mer än en vecka och att han kommer förändra mycket av vårt spel. Genom att jobbar hårt tillsammans är jag säker på att vi kommer bli ett mycket bättre lag.

Nästa steg enligt Real Sociedadförsvararen är nu att hitta en stabilitet i laget och fortsätta i samma riktning.

- Jag tror att vi måste hitta en balans mellan att vara ett stabilt lag och kunna spela den typen av fotboll som vi visade under den första halvleken mot Depor, vare sig om vi har bollen eller inte. Denna veckan kommer vi ta en noga titt på vad vi gjorde dåligt i den andra halvleken och vad vi gjorde bra under den första. Om vi kan ta det positiva från vår prestation under den första halvleken så är jag säker på att vi kommer bli ett stabilare lag och att att vi kommer börja samla på oss poäng, säger Ansotegi till Real Sociedad TV.

 

Publicerad 2014-11-25 kl 22:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons