Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Trots Ronaldos guldboll: "Messi är bäst"

Foto: Scanpix

Gerardo Martino

BARCELONA. Barcelonas tränare Gerardo Martino bryr sig inte om vem som fått Ballon D’Or - han tycker ändå att Leo Messi är bäst:

- Det är en grej att bli prisad en annan att vara världens bästa - den bästa har vi här, säger han.

Cristiano Ronaldo bröt Lionel Messis segersvit på Ballon d’Or galan. Efter att argentinaren vunnit priset fyra år i rad var det den här gången Ronaldos tur.

I Barcelona gratulerar man Ronaldo men menar på att priset inte gör honom till världens bästa.

-  Grattis till Cristiano och alla andra som vann [priser på galan], det är ett väldigt viktigt pris, ett erkännande av ett år. Men det är en grej för en spelare att vara bäst ett år och en annan att vara bäst i världen. Vi har den bästa spelaren här, säger Tata Martino under presskonferensen inför mötet med Getafe

Även under tisdagens presskonferens tog Sergi Roberto chansen att gratulera Ronaldo till priset. Men likt Martino håller också han Messi allra högst.

-  Jag skulle vilja gratulera Cristiano och de tre nominerade spelarna. De förtjänade alla priset. Men hade jag röstat så hade jag röstat på Lionel Messi. För mig är han den bästa i världen. Han har varit en av de bästa i sju år och kommer fortsätta att vara det, säger Sergi Roberto under en presskonferens.

Publicerad 2014-01-16 kl 17:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons