Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Trots värvningsförbud - Barcelona vill ha Pogba eller Isco

Foto: Scanpix

Barcelona har transferförbud fram till 2016. Detta gör inte att klubben tänkt sitta still tills dess. Nu kommer uppgifter om att klubben vill värva Paul Pogba eller Real Madrids Isco.

Barcelona går under ett transferförbund under 2015 efter att man värvat icke EU-spelare som varit under 18år. Detta betyder inte att klubben kommer att sitta still under den här tiden. Enligt El Mundo Deportivo så förbereder man sig redan nu för den dagen som transferförbudet slutar att gälla.

En av klubbens stora mål i januari 2016 är Juventus Paul Pogba som man vill locka till klubben. Fransmannen har uttryckt att han vill till större klubbar och då räknar Barcelona vara en möjlig kandidat. Det har annars ryktats länge om en flytt till Real Madrid för 21-åringen, mycket tack vare det inflytande som Zinedine Zidane har i klubben. Juventus förlängde dock Pogbas kontrakt senast i oktober och hans marknadsvärde beräknas just nu ligga kring 100 miljoner euro.

Om en Pogba-flytt inte skulle bli av så är man istället sugen på Real Madrids Isco. Den spanska spelare anser man vara en perfekt pusselbit i det generationsskifte som väntar klubben. Just nu har Isco en hög status hos rivalerna, men riskerar att hamna i skuggan av alla stjärnvärvningar som Real Madrid gjort. Senast nu i vinter var det Lucas Silva som anlände till marängerna.

Oavsett om det finns någon substans i rykterna eller inte, så är det ett tag kvar innan Barcelona får värva.

Publicerad 2015-02-04 kl 14:42

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER