Tuff start för Atlético Madrid – fick bara oavgjort i La Liga-premiären

La Liga

Både Barcelona och Real Madrid vann sina premiärmatcher.
Men för topprivalen Atlético Madrid gick det sämre och laget fick bara med sig 1-1 borta mot Valencia i deras första La Liga-match för säsongen.

Förra säsongen slutade Atlético Madrid på andra plats i La Liga bakom Barcelona. Glädjande för den spanska huvudstadsklubben var ändå att de slutade före rivalen Real Madrid, något som de säkert siktar på att göra även i år.

På måndagskvällen inledde laget seriespelet när de gästade Valencia på bortaplan och laget fick en fin start. 25 minuter in i första halvlek gav Angel Correa laget ledningen, ett resultat som också stod sig halvleken ut.

I den andra kunde dock hemmalaget kvittera efter 56 minuters spel. Danske Daniel Wass spelade fram anfallaren Rodrigo som satte dit 1-1 för hemmalaget, vilket också blev slutresultatet.