Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Tufft för lagkamraterna efter nytt Messi-hattrick

Nästa

Avbryt
Försök igen

BARCELONA. Efter 32 matchbollar har Barcelona-spelarna nu slut på ord för vad de ska skriva på Lionel Messis matchbollar.

Mot Rayo Vallecano gjorde Lionel Messi sitt 32:a hattrick i Barcelonatröjan, något som gett hans lagkamrater lite mixade känslor. Visserligen var de efteråt glada över målen, men desto mindre glädjs vissa över att på nytt behöva signera en av argentinarens matchbollar.

Som tradition får den spelare som gjort ett hattrick ta med sig matchbollen hem och i Barcelona innebär traditionen även att alla lagkamrater ska skriva några väl valda ord på bollen.

Efter 32 hattrick i klubben börjar dock orden nu ta slut för Barcelonasspelarna, det skriver den spanska tidningen Sport. För en spelare som Xavi som har varit med och skrivit på samtliga 32 bollar är det helt enkelt svårt att komma på något nytt att skriva. Det hela har resulterat i att flera spelare numera bara signerar sitt namn.

Det finns dock undantag som Javier Mascherano, han ser fortfarande till att få ner några rader till sin landsman.

Så många är hattrick-bollarna att även Lionel Messi börjar glömma bort dem. Mot Rayo var det inte första gången som Barcelonas lagledare Carles Naval fick springa efter Messi med bollen när han lämnade omklädningsrummet.

Se Messis hattrick från i söndags i spelaren ovan.

Publicerad 2015-03-10 kl 19:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons