TV: Arthur glänste med drömmål - Barcelona vände negativ trend

Barcelona har inlett säsongen svagt i La Liga.
På tisdagen såg det annorlunda ut mot Villarreal.
Arthur glänste i Barcelonas 2-1-seger med ett drömmål.

Se drömmålet i spelaren ovan.

Barcelona har inlett den här säsongen svagt och hade inför tisdagskvällens hemmamöte med Villarreal endast sju poäng efter fem spelade matcher i La Liga. Då var det regerande spanska mästarlaget revanschsuget och tog tidigt ledningen.

Antoine Griezmann såg redan i den sjätte minuten till att Barcelona tog kommandot i matchen med tillställningens första mål och sedan fyllde brassen Arthur på till 2-0. Målet var dessutom en riktig kanon från en position långt utanför straffområdet.

- Herregud. Det är bland det värsta vi sett på Camp Nou. En brasiliansk bomb av Arthur. Såg han ens den, Asenjo? Vad är det för mål? Man såg att han skulle ladda, men att han skulle få den träffen trodde man inte, säger C Mores kommentator Christoffer Kviborg i sändningen.

Lite senare var det dags för nästa drömmål, men den här gången från bortalaget. Förre Arsenal-mittfältaren Santi Cazorla dunkade iväg en kanonträff rakt upp i nättaket till uddamålsunderläge för Villarreal i halvtid. Andra halvlek blev dock långt ifrån lika underhållande. Lionel Messi, som gjorde comeback för Barcelona från start, klev av och fick från sidan se sina lagkamrater spela av matchen.

Barcelona höll i slutändan undan till 2-1-seger och har nu tio poäng efter sex spelade matcher. Det innebär att laget just nu är på fjärdeplats i ligatabellen.

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Firpo - Roberto, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Griezmann.

Villarreal: Asenjo - Pena, Albiol, Torres, Quintilla - Anguissa, Iborra, Cazorla - Chukwueze, Moreno, Ontiveros.