TV: Atletico besegrade Real i kaosmatchen

Spanien

När även den sista chansen till en riktig titel den här säsongen rann Real Madrid ur händerna rann också sinnet över i stjärnklubben. Det blev en tung prestigeförlust hemma på Bernabeu mot lokalkonkurrenten Atletico Madrid, som vann med 2-1 efter förlängning.

Atleticos brasilianske mittback Joao Miranda nickade in segermålet i 99:e minuten.

Som väntat var det mest Real Madrid vid taktpinnen. Målskytten framför andra, Cristiano Ronaldo, nickade in 1-0 på hörna i 14:e minuten. Repliken kom i den 35:e, då Diego Costa var snabbare än Michael Essien och sköt in 1-1.

Real Madrid hade det mesta av spelet, men också stolpträffarna, frustrationen och det dåliga humöret. Tränaren Jose Mourinho skickades upp på läktaren i 77:e minuten efter protester.

Real Madrid hade fina chanser även i förlängningen i jakten på kvittering, men Atleticos belgiske målvakt Thibaut Courtois radade upp strålande räddningar.

Under slutskedet höll matchen på att urarta helt. Ronaldo fick rött kort, det var fullt tumult vid avbytarbänkarna med både ledare och spelare inblandade och Atleticos-målvakten Courtois föll ihop efter att ha fått ett inkastat föremål i huvudet.