TV: Atlético förstörde Reals fest - med sen kvittering i Madrid

Spanien

Atlético Madrid lämnade Santiago Bernabeu med en sen kvittering.

Raul Garcia styrde in 1-1 och förstörde Real Madrid-festen i det första supercupmötet.

Det första mötet i supercupen spelas på Santiago Bernabeu, Real Madrids hemmaplan. Det var också hemmalaget som tidigt tog initiativet. I det spelmässiga underläget slog Atlético till med två farliga skott - men Iker Casillas klarade båda.

Atlético höjde också temperaturen tidigt i matchen då de drog på sig två gula kort i början.

I andra halvlek blev det ännu hetare när Toni Kroos brände ett jätteläge - och Sergio Ramos riktade slag mot Mario Mandzukic.

Men det skulle bli ett mål också. Inbytte James Rodrigez höll sig framme, när just Kroos och Carvajal hade spelat fint fram till Karim Benzema, som missade sitt läge. Colombianen drog till en låg boll, som något turligt styrdes in via Atlético-ben bakom Moyá i målet. 1-0 med bara tio minuter kvar av det första mötet.

Minuter senare kom svaret. En hörna skruvades in mot första stolpen och Raul Garcia höll sig framme - och satte tunga 1-1 i matchens slutskede.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Alonso, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

Atlético Madrid: Moyá, Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira; Suárez, Gabi, Saúl, Koke; Raúl García, Mandzukic

Publicerad 2014-08-20 kl 00:40