TV: Atleticos tredje raka seger

Spanien

Atletico Madrid verkar inte sakna Radamel Falcao nämnvärt. Idag kom tredje raka segern.

Atletico har rivstartat årets säsong i La Liga. Idag kom lagets tredje raka seger efter att man besegrat Real Sociedad på bortaplan med 2-1.

Nyförvärvet David Villa inledde målskyttet efter 27 minuters spel. Det följdes sedan upp av Koke som gjorde 2-0 en bit in i den andra halvleken.

Xabi Prieto reducerade visserligen med drygt 20 minuter kvar att spela, men närmare än så kom inte hemmalaget.

Vinner Barcelona ikväll är det nu fyra lag som står på full poäng efter tre omgångar: Atletico Madrid, Barcelona, Villareal och Real Madrid.