TV: Augustinsson med assist i Sevillas målkalas

La Liga

Sevilla slog Levante med 5-3 efter en riktig målfest.
Då gjorde Ludwig Augustinsson sitt första poäng i Sevilla-tröjan när han assisterade till Oliver Torres drömmål på hörna.

Se 1-0-målet i spelaren ovan.

Det dröjde inte länge innan det första målet var ett faktum på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mellan Sevilla och gästande Levante. Efter en vänsterhörna från den svenske landslagsbacken Ludwig Augustinsson kunde Oliver Torres läckert göra 1-0 på volley i den åttonde minuten.

- Det där är en utmanare till säsongens mål, säger kommentatorn i C More:s sändning.

Sevilla vann till slut matchen med hela 5-3 när Augustinsson blev utbytt efter 78 minuter. Andalusierna är därmed uppe i tabelltopp inför resten av söndagens La Liga-matcher.

Sevilla: Dmitrovic - Navas, Kounde, Carlos, Augustinsson - Reges, Delaney - Suso, Torres, El Haddidi - Mir.

Levante: Fernandez - Miramon, Mustafi, Vezo, Clerc - de Frutos, Melero, Radoja, Martinez Andres - Soldado, Morales.