TV: Bale räddade poäng för Real - och blev utvisad

La Liga

Gareth Bale stod i händelsernas centrum borta mot Villarreal.
Walesaren gjorde två mål – men han också bli utvisad.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Under söndagen ville Real Madrid ta en seger för att haka på Atlético Madrid i toppen av La Liga. Men någon seger borta mot Villarreal blev det inte.

Real fick en tuff start på matchen då Gerard Moreno kunde skicka in 1-0 för Villarreal efter drygt tio minuters spel, vilket länge såg ut att bli första halvleks enda mål. Men på tilläggstid kunde Gareth Bale stöta in 1-1 efter ett fint Real-anfall.

Andra halvlek bjöd på en del chanser, men målen skulle dröja. Med 15 minuter kvar kunde inbytte Moi Gomez stöta in 2-1 för Villarreal och läget såg mörkt ut för Real Madrid.

Då klev Bale fram på nytt.

Walesaren fick bollen till höger i straffområdet, vek inåt och placerade in 2-2-målet i det främre hörnet.

- Högsta klass, kommenterade Adam Pinthorp i C Mores sändning.

Bales kväll blev dock inte helt lyckad. På tilläggstid drog han på sig sin andra varning, kort efter den första, och fick därmed lämna planen i förtid

Matchen slutade 2-2.

Villarreal: Fernandez - Gaspar, Albiol, Torres, Quintilla - Cazorla, Iborra - Chukwueze, Moi Gomez, Toko Ekambi - Moreno

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Lucas Vazquez, Casemiro, Kroos, Bale - Jovic, Benzema