TV: Barca besegrade Real Madrid - igen

Spanien

Barca hade 73 procent i bollinnehav och tog ännu en seger mot Real Madrid.
Matchen slutade 2-1.

Barcelona besegrade Real Madrid med 2-1 i det första mötet av två i den spanska cupen. Men det var Real som efter elva minuter tog ledningen med 1-0. Ronaldo fick en boll på djupet av Benzema. Han utmanade Pique, gjorde en överstegsfint och klippte in 1-0. Bra prestation, men svagt agerat av Barca-målvakten Pinto.

Den andra halvleken vara bara fyra minuter gammal när Barca kvitterade till 1-1. Puyol nickade in en hörna. Dålig markering av Pepe.

Matchen var, som vanligt, väldigt fysisk med många fula tilltag och protesterna mot domaren haglade. Det fulaste tilltaget stod Pepe för när han stampade Messi på handen efter avblåsning (se klippet här intill).

Efter 77 minuter tog Barca ledningen. Messi slog en fantastisk passning till Abidal som helt fri rullade in bollen i mål.