TV: Barca jagar Real - tack vare Puyol, Pique, Villa och Messi

1-0 Pique 18'
2-0 Messi 43'
3-0 Puyol 54'
4-0 Villa 75'

Först lurkar Barcelona omkring Zaragozas straffområde nästan 20 minuter utan att göra mål. Sedan skickar Xavi en perfekt frisparksknorr till Pique som nickar 1-0.

Efetr det ägnar Barcelona hela första halvlek åt att bombardera Roberto i gästernas mål. Särskilt Lionel Messi skickar skott efter skott mot buren, men utan att få någon utdelning. Men till sist - i matchminut 43 - hittar argentinaren rätt.

Han rycker in i straffområdet efter att ha fått bollen helt utan att någon markerat honom. I en blixtsnabb sekvens vänder han upp, viker ni och avslutar till 2-0.

Ännu en försvarare passar, utöver Pique, på att presentera sig som målskytt. Carles Puyol petar in 3-0 från en halvmeter efter en tilltrasslad situation.

Vid 4-0 är det den stundtals hårt kritiserade David Villa som får näta. Ett skönt mål för honom, med tanke på skriverierna som varit om hans framtid i klubben på sistone.

I och med segern klättrar Barca upp på samma poäng som Real Madrid, men ärkerivalen har en match till godo på katalanerna.

Zaragoza: Roberto, E. Juárez, Mateos, Lanzaro, Paredes, Ponzio, Meira, Barrera, Luis García, J. Carlos, H. Postiga.

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Fábregas, Puyol, Xavi, Alexis, Messi, Keita, Maxwell, Cuenca.