TV: Barca körde över Granada - hållit nollan i alla matcher den här säsongen

Spanien

Barcelona körde över Granada. Neymar stod för ett hattrick och Messi gjorde två när man vann med hela 6-0 hemma på Camp Nou.

Granada hade inte mycket att hämta av Barcelona på Camp Nou.

I den 26:e minuten inledde hemmalaget målskyttet när Neymar hittade rätt. Brassen fick dock god hjälp av Babin som olyckligt styrde bollen i en båge över målvakten Roberto.

Strax innan paus dubblades ledningen när Leo Messi slog ett inlägg som Ivan Rakitic satte pannan till och styrde in i mål.

Bara minuter senare slog Neymar till med sitt andra mål för kvällen när han tog vara på returen efter Munirs försök och la in 3-0 i det öppna målet.

I den andra halvleken fortsatte Barcas kross. Leo Messi nickade in Dani Alves fina inlägg vid den bortre stolpen. Målet var Messis 400:e i karriären.

Kort därpå gjorde Neymar sitt tredje mål. Messi passade fram till anfallskompisen som mycket behärskat placerade in 5-0. Senare skulle argentinaren själv göra 6-0. Messi tog vara på ett försvarsmisstag och snodde åt sig bollen och chippade in den bakom Roberto.

Barcelona har alltjämnt inte släppt in ett enda mål i La Liga den här säsongen och toppar tabellen med 16 poäng efter sex matcher.

Publicerad 2014-09-27 kl 19:55