TV: Barça krossade Isaks Sociedad totalt: "Gör precis vad de vill"

La Liga

Barcelona körde över Real Sociedad totalt.
Storlaget vann med 6-1 i en match som Alexander Isak lämnade mållös.

Under söndagskvällen ställdes Barcelona borta mot Real Sociedad, med Alexander Isak i startelvan.

Den svenske forwarden skulle också vara företagsam och var den som skapade mest för "La Real". Bland annat svarade Isak för en soloprestation i första halvlek som var nära att resultera.

I stället för 1-0 till Sociedad skulle Barcelona ta ledningen efter 37 minuters spel. På en målvaktsretur höll sig Antoine Griezmann framme och från nära håll stötte fransmannen in 1-0. Några minuter senare kom nästa mål då Sergino Dest fick en boll i djupled från Lionel Messi och från en position till höger i straffområdet satte kantspringaren dit 2-0.

I början av andra halvlek utökade också Dest till 3-0 efter fint förarbete av Jordi Alba som tog sig förbi på vänsterkanten.

Och Barcelona fortsatte att ösa på.

Lionel Messi gjorde 4-0 på en fin passning från Sergio Busquets och med 20 minuter kvar placerade Ousmane Dembele dit 5-0 efter en vacker soloprestation.

- Barcelona gör precis vad de vill med detta Real Sociedad i kväll, sa C Mores expert Marcelo Fernandez i sändningen från matchen.

Några minuter efter Dembeles mål reducerade Real Sociedad genom Ander Barrenetxea. Detta efter ett hårt avslut i straffområdet.

Barrenetxeas mål blev inte mötets sista. Detta då Barcelona rullade upp Sociedad totalt i slutet av matchen och till slut kunde Messi sätta dit sitt andra mål med ett välplacerat avslut.

Isak lämnade planen mållös då han blev utbytt i den 83:e minuten.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Merquelanz - Guevara, Zubimendi, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal

Barcelona: ter Stegen - Dest, Mingueza, Lenglet, Alba - de Jong, Busquets, Pedri - Dembele, Messi, Griezmann