TV: Barcas superstjärnor spelade 1-0 mot division 3-lag

Spanien

Barcelona hade massvis av superstjärnor på planen. Ändå fick Champions League-mästaren bara 1-0 mot disvision 3-laget L’Hospitalet.

På förhand såg det ut som en tämligen säker utklassningsseger, men Barcas lilla katalanska granne bjöd på en fin fajt. Trots spelare som Xavi, Iniesta, Puyol, Villa och Fabregas från start tog det nästan en hel halvlek att få hål på L’Hospitalet.

Men sedan small det ordentligt.

Andres Iniestas kanonskott i krysset strax före paus räddade Barcelona från förödmjukelse och nu har Pep Guardiolas mannar åtminstone en seger att försvara i returen på Camp Nou.

Det var dock nära att komma en kvittering, men reservmålvakten Pinto sträckte ut och styrde med en fin prestation undan försöket tio minuter från full tid.