TV: Barcelona hade lekstuga med Getafe - vann med 6-0

La Liga

Barcelona körde över Getafe totalt och vann med hela 6-0.

Barcelonas stjärntrio Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar bjöd på en underhållande målshow i 6-0-segern hemma mot Getafe.

Messi - som stod för två mål och två framspelningar - inledde föreställningen när han elegant chippade in en straff, likt tjecken Antonín Panenkas berömda mål i EM 1976, i den nionde minuten. När sedan Suarez, Neymar, Xavi och Suarez igen ökade på ledningen till 5-0 efter 40 minuter var matchen över innan den första halvlekens 45 minuter var spelade.

Två minuter in i andra fastställde Messi slutresultatet till 6-0.

Barcelona toppar spanska ligan med 84 poäng, följt av Real Madrid, med en match mindre spelad, på 79.

Barcelona: Bravo - Alves, Bartra, Mathieu, Adriano - Busquets, Rafinha, Xavi - Suarez, Messi, Neymar.

Getafe: Guaita - Alexis, Velazquez, Arroyo, Lago - Pedro Leon, Lacen, Juan Rodriguez, Freddy - Baba, Emi.

Publicerad 2015-04-28 kl 21:45