TV: Barcelona lekte igen - vann med hela 5-0

Spanien

Barcelona gjorde tre mål på sex minuter och Almeria var utslagna innan matchen knappt hade hunnit sätta igång.

Det var match i nästan tio minuter. Sex minuter senare ledde Barcelona med 3-0 och hela semifinalen var i praktiken avgjord. Ett par misslyckade ingripanden av Almerias målvakt Esteban gjorde att Barcelona kunde glida ifrån.

Messi öppnade målskyttet och gjorde sedan ytterligare ett. David Villa och Pedro hamnade också i målprotokollet i den första halvleken.

I andra halvlek slog Barcelona av på takten, men kunde likväl göra ett mål ändå. Keita fick ett underbart pass till Messi, och fastställde slutresultatet.