TV: Barcelona-målvaktens jätteräddning: "Dök som en panter - makalös parad"

Då stod Marc-André ter Stegen för en klassräddning.
- E
n makalös parad, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Se klassräddningen i spelaren ovan.

Real Madrid tog under söndagskvällen emot Barcelona i ett El Clásico. Barcelona hade flest och bäst chanser i första halvan av matchen, medan Real Madrid under inledningen av andra halvlek fick tryck mot Marc-André ter Stegen i Barcelonas mål.

Isco fick i mitten av andra halvlek iväg ett hårt och välplacerat avslut mot mål och trodde nog på 1-0, men fick då se ter Stegen stå för en jätteräddning. Den tyske målvakten hoppade upp, sträckte ut hela kroppen och motade undan avslutet.

- Vilken räddning av ter Stegen. Halva Bernabeu signalerade för mål, men tysken dök som en panter. Det är en makalös parad, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen.

- Det är målvaktsskola i hög, hög klass, fortsätter han.

Se ter Stegens klassräddning i spelaren ovan.

Publicerad 2020-03-01 kl 22:29